Беше ни пределно ясно, че за Супербоул 2023 ще се говори

...
Беше ни пределно ясно, че за Супербоул 2023 ще се говори
Коментари Харесай

Защо Риана няма да получи нищо за шоуто си на Супербоул

Беше ни пределно ясно, че за  Супербоул 2023 ще се приказва доста даже след самото събитие. Не толкоз поради това кой е новият първенец на NFL, а поради осъществяването на Риана на полувремето.
 Супербоул 2023, Риана, представянето ѝ на спортното събитие и новината, че още веднъж е бременна
Никой не очакваше това от Риана

Певицата разкри една дълго защитавана загадка на полувремето на Супербоул

Все отново това бе първото появяване на сцена на барбадоската изпълнителка от към седем години. Но не чакахме, че с появяването си, че ни изненада толкоз доста. Е, направи го, показвайки, че е бременна за повторно.

И напълно разумно се оказа, че тези 14 минути, в които Риана пееше някои от най-популярните си песни, са били гледани от повече хора, в сравнение с самият мач сред Филаделфия Ийгълс и Канзас Сити Чийфс. Според данни на FOX Sports, осъществяването на Риана е било гледано от 118.7 милиона души, до момента в който самият мач от 113 милиона.
 Снимка 606310

Но все пак изпълнителката не е и няма да получи никакъв хонорар за качването си на сцената. Причината се крие в разпоредбите на NFL и в действителност нито един реализатор през годините не е получавал пари за шоуто, което предлага на феновете.

От NFL обаче покриват всички нужни разноски по организацията и реализирането на шоуто. Въпреки всичко изпълнителите получават някакви пари по профсъюзна канара, която е обезпечена от синдикален контракт, написа People.

Но не тези пари, колкото и да са те, са задачата на всеки реализатор. Всъщност е опцията да бъде гледан от над 100 милиона души, което неимоверно ще му донесе дивиденти. В множеството случаи изпълнителите се радват на нараснала продажба на музиката си след изява на Супербоул.

И ако The Weeknd и Dr. Dre са похарчили по към 7 милиона $ за шоуто на полувремето на Супербоул, то за момента не е ясно какъв брой пари е коствало на Риана, с цел да провежда осъществяването си. Но от WIRED настояват, че в шоуто са взели присъединяване 80 танцьори и седем музиканти. Докато цели 800 души са били нужни, с цел да бъде проведено и основано това, което видяхме.

Ефектът на Супербоул е доста явен, когато погледнем огромното увеличение в стриймванията на песните на Риана. Според Variety, стриймванията на музиката на изпълнителката в Spotify са се нараснали с 640% в Съединени американски щати.  " We Found Love (feat. Calvin Harris) " пък е била най-търсената ария в Shazam по време на осъществяването на Риана. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР